50 jaar vakmanschap
Kwaliteit, ambachtelijkheid en klantentevredenheid. Dat zijn de waarden die het familiebedrijf SuperChic sinds zijn ontstaan heeft uitgedragen en die tot op vandaag de evolutie en de groei van het bedrijf bepalen.
Meubelmaker Frans Roobrouck richt samen met zijn echtgenote Maria Decock in Deerlijk een meubelbedrijf op, gespecialiseerd in de productie van meubilair voor naaimachines.
Bouw van de werkplaats in Sint-Lodewijk.
Zoon Dominiek vervoegt zijn ouders in de zaak na een opleiding tot meubelmaker.
Productie van de eerste buffetkasten, onder meer door het verval van de kleinmeubelen.
Ook zoon Patrick komt in de zaak na een opleiding tot meubelmaker.
Vervaardiging van de eerste moderne keukens. Het bedrijf richt zich vanaf nu enkel nog tot particuliere klanten, steeds rekening houdend met hun wensen en budget. Kwaliteit en service worden steeds meer de voornaamste pijlers van keukens SuperChic.
Opening van de showroom in het centrum van Deerlijk.
Zoon Geert Roobrouck stapt eveneens in het familiebedrijf.
SuperChic investeert voortdurend in het machinepark in Deerlijk: een nieuwe productie-eenheid treedt in werking.
Opening van de showroom in Sint-Lodewijk.
Opening van de showroom in Gent.
Het machinepark ondergaat een grondige vernieuwing, mede door de intrede van de CNC-houtbewerkingmachines.
Maatwerk wordt de maatstaf en elke SuperChic-keuken krijgt een sterke personalisering. Onze adviseur laat zich leiden door de wensen van de klant en stelt vervolgens een ontwerp voor. Hierbij worden grote en kleine ruimtes op een doordachte manier ingedeeld. Aanpassingen zijn steeds mogelijk, want een sterke klantentevredenheid is het beoogde streefdoel.
Eerste deelname aan de BIS-beurs. Sindsdien is SuperChic jaarlijks aanwezig op dit toonaangevende evenement.
SuperChic viert 50 jaar kwaliteitsvolle, ambachtelijke keukens.
Anno 2012 bestaat ons team uit 11 meubelmakers, 8 monteurs, 2 planners en 2 binnenhuisarchitecten. Stuk voor stuk mensen die met passie voor het vak uw droomkeuken tot stand brengen.
